KARIJERNI MASTERMIND

PRVI KORAK DO KARIJERNE PROMENE
Datum i vreme: 30.03. od 18h do 20h
Gde: Zoom platforma
Cena: 25 EUR/3000 RSD

Nesigurna si po pitanju svog potencijala i poslovnih izbora?
Ne osećaš se ispunjeno?
Ne znaš koji od tvojih hobija može da postane posao?

Na ovom dvočasovnom seminaru pričaćemo o svim neophodnim stvarima koje treba da znaš pre nego što zakoračiš u karijerne promene. Naučićemo te kako da napraviš presek svih svojih znanja, veština, talenata, iskustva i pretvoriš ih u kompetence. Vodićemo te kroz teoriju i praksu kako bi skratila vreme traženja i pronašla svoj jedinstveni početak.

Spoznaćeš kreativne tehnike i mentalne alate koji će ti koristiti da brže i lakše doneseš odluku i izađeš iz stanja zbunjenosti. Cilj seminara je da otkriješ svoje ključne karijerne sposobnosti i kreiraš prvi akcioni korak.

Takođe, u seminar ulaze i:

pexels-ivan-samkov-4238511
pripremni materijal (dokument sa pitanjima)
propratni materijal (sve teme, teorija i vežbe sa seminara) 
snimak seminara nakon završetka (link za Youtube)
*Ukoliko iz nekog razloga ne stigneš da prisustvuješ online seminaru, svim učesnicima šaljemo snimak seminara.

KO SMO MI DA PRIČAMO O TOME?

Milena Rekanović je psiholog po struci, kreatorka bloga Psihologija sa šlagom i autorka programa profesionalna dezorijentacija. Više od 200 žena je kroz njene programe napravilo karijerni zaokret, tranziciju, preuzelo odgovornije pozicije, a neke od žena su  pokrenule svoje poslove. Milena voli individualnost, kreativnost, otvoren pristup i da sve što može okrene naopačke. 

Jovana Minić je HR stručnjak sa desetogodišnjim internacionalnim iskustvom i profesionalno sertifikovan Erickson Coach po kompetencijama Internacionalne Koučing Federacije. U svojoj karijeri je kreirala na stotine karijernih planova zaposlenih. Proteklih 5 godina kroz njen individualni karijerni mindset koučing je prošlo 125 ljudi koji su kreirali autentičnu karijeru i ispunjen život. Jovana je strastveni logičar koji voli slobodu, putovanja i rezultate.

Jovana i Milena, svaka sa svojim autentičnim iskustvom su tu da ti pomognu da složiš svoju životnu slagalicu.

DATUM I VREME: 30.03.2020.
18H DO 20H
GDE: ZOOM PLATFORMA
CENA: 25 EURA/3000 DINARA