Mmultipasionirana preduzetnica koja voli da igra drugačije i veruje da smo sami sebi najbolja motivacija

KO SAM JA?

Edukujem i učim ljude kako da pronađu svoju strast, životnu svrhu i ostvare bilo koji cilj putem efikasnih strategija i akcionih koraka – kako bi kreirali život i posao koji obožavaju. Prethodnih 8 godina sam radila na 3 kontinenta, sarađivala sa malim i velikim firmama, kako bi kreirala svoje malo carstvo u kojem uživam. Imam nekoliko međunarodnih sertifikata po kojima radim svoje programe.

OTKUD MI ZNANJE I VEŠTINE?

2011.godine sam dobila punu stipendiju za studije u Sloveniji, a zatim i  za Internacionalne MBA studije. U Sloveniji sam imala priliku da sarađujem sa firmama kao što su: Mercator, Delloite i Studio Moderna. Svoje dalje usavršavanje sam nastavila u radu sa nevladinim organizacijama u Egiptu, a zatim ostvarila i saradnju sa jednom od najvećih firmi na svetu: Tata Consultancy.

Svoje iskustvo sam nadogradila internacionalnim edukacijama kao što su: NLP, Erikcson, Points of You, Emocionalna Inteligencija. 

Iza mene stoji 100 dana treninga, više od 300 sati coachinga i na stotine različitih edukacija. 

KAKO ZARAĐUJEM?

Zarađujem od online kurseva, coachinga, treninga, prodaje svojih proizvoda i drugih usluga. Kada verujete u moguće, za jedan dan možete prodati proizvod vredan 100.000 EUR. To je život.  A život ne mogu da zamislim bez knjiga, podcasta, avanture i SLOBODE. 

ZAŠTO SARAĐIVATI SA MNOM?

Imala sam priliku da proputujem skoro 40 zemalja, živim u 7 različitih gradova na 3 kontinenta. Učim i radim 8 godina sa velikim ljudima kao što su Swarnasudha, Hiram, Aalaa….Nisu poznati, ali su vrhunski lideri koji su me inspirali na rezultat i naučili kako da ostvarujem svoje ciljeve. Za mene rad sa ljudima i na sebi je najbitnija stvar na svetu. To je biznis, cilj i fokus.

KAKO SARAĐIVATI SA MNOM?

COACHING

Želite da napravite promenu u životu i rešite se mentalnih blokada - coaching je metodologija za vas. Postavljanjem pitanja i vođenjem procesa putem ICF metodologije kreiramo ciljeve i radimo na akcionim koracima.

ONLINE KURSEVI

U zavisnosti od perioda godine, organizujem različite online kurseve.

KONSULTACIJE

Hoćete da započnete biznis, otkrijete koja je karijera za vas, napravite karijernu tranziciju ili vas naprosto muči pisanje CV-ija - zakažite konsultacije.

RADIONICE I TRENINZI

Održavam radionice ili treninge na neku od tema soft skillsa, otkrivanja strasti, životnog poziva i posla koji obožavate.

PREPORUKE KLIJENATA

Coaching sam prepoznala kao važan alat za svoju karijeru, a odluka da pohađam kurs coachinga kod Jovane je bila odlična. Bez ustezanja je delila znanje sa nama i vrlo brzo nas uvela u svet prakse, što je od velikog značaja za nekog ko do tada nije imao praktičnog iskustva. Pored profesionalnog usavršavanja, radionice su mi omogućile da sagledam sebe iz novih uglova.
SMILJA TOMIĆ
Coaching i treninzi sa Jovanom su mi pomogli da unapredim profesionalnu strategiju i liderske veštine. Jovanu uvek rado preporučujem kolegama, zbog velike doze fleksibilnosti u radu i korišćenja gejmifikacionih metoda koje podstiču visoku produktivnost i motivaciju.
Srđan budalić
Biznis coaching mi je pomogao da prepoznam svoje prave vrednosti, unapredim liderske veštine i postignem veću produktivnost na radnom mestu. Preduslov za postizanje ovih rezultata bilo je poverenje koje je Jovana vrlo brzo zadobila sa moje strane. Ona je izuzetno stručna i rado je preporučujem svima koji žele da naprave promenu kroz zanimljiv i inovativan način.
Jelena vuković
Učenje coachinga od Jovane je bilo sjajno iskustvo. S lakoćom prenose znanje, voli to što rade, i to se vidi. S obzirom da je coaching za mene bio nešto potpuno novo, nisam znala šta da očekujem, ali treninzi su za mene bili toliko vrijedni da mislim da je Jovana uradila odličan posao.
Marija gobović