JA SAM .

Karijerni Mindset Kouč

Pomažem ženama da kreiraju karijernu jasnoću i rade posao koji vole sa uživanjem.

Pomoćiću ti da kreiraš karijerni zaokret kroz praktične 

korake u narednih 90 dana.

115+ uspešnih karijernih transformacija. 

MOJ KARIJERNI PUT

ERICKSON KOUČ PO

KOMPETENCIJAMA ICF.

Imam 10 godina iskustva u radu sa razvojem pojedinaca, procesa i timova na različitim kontinentima. Od kad sam kročila u biznis, zanimala sam se sa modelima poslovanja i kako organizovati ljude na najefikasniji način da bi ostvarili najbolji mogući rezultat. Kroz individualni karijerni koučing sam pomogla na desetine klijenata da kreiraju karijerni uspeh. Pored konstantnog rada sa različitim pojedincima i organizacijama, kontinuirano sam razvijala svoja praktična znanja putem različitih metodologija: Erickson coaching (ICF), High Performance Team Coaching (ICF), NLP, Points of you, PEAT. Trenutno pohađam Rapid Transformational Therapy Marise Peer.

Moju profesionalnu biografiju možeš pogledati na Linkedin-u.

INTERNACIONALNI HR KONSULTANT

Od 2019. godine sarađujem sa Američkim i EU malim firmama u procesu razvoja organizacione kulture,  koučingom menadžera i  kreiranjem karijernih planova, kako bi kreirali visoko performantne timove i modele poslovanja. 

Od 2018. godine radim remote high performance koučing  timovima i pojedinaca putem različitih online alata. Sa kojim god se biznis problemom součavamo prilikom brzog skaliranja procesa firme, radimo na promeni uverenja i ponašanja pojedinca kako bismo uspostavili najbolji mogući rezultat.

KARIJERNI I MINDSET KOUČ

Karijernim i mindset koučingom se bavim od 2017. godine. Radila sam sa više od 100 klijenata i generisala preko 500 sati rada. 

Verujem da je koučing prava metodologija kada želimo da dođemo do rezultata i ostvarimo svoje najveće životne ciljeve.

Završila sam internacionalne master studije biznisa u Ljubljani, Sloveniji. Živela sam i radila pored Srbije i Slovenije, u  Indiji i Egiptu. Međunardno iskustvo mi je pomoglo da izbrusim svoj zanat i učim od lidera iz oblasti ljudskih resursa i koučinga. Učestovala sam u velikom broju konferencija, meetupa i radionica. Posetila sam više od 40 zemalja i bila sam aktivan član nevladine organizacije AIESEC više od 5 godina.

je ključ uspeha

iskoristI svoj potencijal

Moja misija je da pomognem što više žena da kreiraju karijernu janoću i rade posao koji vole sa uživanjem.  Znam da svako može dostići svoj najveći potencijal kada reprogramira svoj mozak i promeni svoja limitirajuća ponašanja i uverenja. Nakon detaljne analize i istraživanja različitih psiholoških pravaca, kreirala sam svoj pristup u čiji rezultat garantujem. Potrebno je samo da želite kreirati karijernu promenu i ostvarite svoj potencijal.

Neretko se u praksi dešava, da znamo svoje efikasne strategije i karijerne ciljeve, ali ih ne koristimo da generišemo uspeh, zato ključ leži u podršci.

Pored koučinga, slobodno vreme koristim da istražujem nove tehnike. Kući imam svoju biblioteku knjiga kojoj se rado vraćam. Putovanja na neke izazovne netipične destinacije mi pomažu da izazovem sebe i izađem iz zone komfora.

Ako ste spremni da pobedite sebe u mentalnom sparingu i radite na svojoj efikasnosti kontaktirajte me sa pitanjem, sugestijom ili predlogom.