Online INDIVIDualni kaRIJERNI KOUČING

ŽELIŠ DA DODJEŠ DO KARIJERNE JASNOĆE I KREIRAŠ ZAOKRET?

ZAKAŽI BESPLATNU UVODNU SESIJU OD 30 MINUTA DA VIDIMO KAKO MOGU DA TI POMOGNEM DA KREIRAŠ SVOJ ŽIVOT I POSAO IZ SNOVA.

 

šta kažu moje klijentkinje?

Ova površina je prazna sa razlogom.

ČEKA TEBE DA PRONAĐEŠ SVOJ POSAO IZ SNOVA.

NE ZNAŠ KOJI JE TVOJ SLEDEĆI KARIJERNI KORAK?

Osećaš se zaglavljeno i nije ti jasno koja karijera je tvoj fit ?

Želiš da kreiraš karijerni zaokret?

Maštaš da radiš posao kojim ćeš biti ispunjena i zarađivati koliko želiš?

 

Nemaš jasan karijerni pravac i fali ti karijerna jasnoća?pomoćiću ti da kroz praktične korake dođeš do karijerne jasnoće

MOJ koučing program je za tebe, ako:

 • Ne vidiš jasnu sliku svoje karijere i ne znaš čime bi mogla da se baviš?
 • Želiš da shvatiš koja karijera odgovara tvojoj ličnosti i autentičnosti?
 • Imaš puno interesovanja i ne znaš šta bi zapravo tvoja karijera mogla biti?
 • Nezadovoljna si svojim okruženjem i želiš da shvatiš svoju životnu svrhu i karijeru?
 • Nisi sigurna koji je pravac najbolji za tebe u ovom momentu: napredovanje u firmi, promena posla ili započinjanje svoje preduzetničke priče?
 • Nesigurna si oko promene koju želiš i ne vidiš se ni u jednoj firmi?
 • Lutaš oglasima i tražiš posao koji zaslužuješ, ali ga naprosto ne nalaziš?
 • Vrtiš se u krug i ne znaš kako da započneš karijeru u potpuno novoj industriji?
 • Želiš da dođeš do menadžerske pozicije koja će odgovarati tvojim afinitetima?

UKOLIKO JE TVOJ ODGOVOR MOJ KOUČING PRISTUP JE ONO ŠTO TRAŽIŠ

DOBIJAŠ KARIJERNU JASNOĆU

Na programu ćeš jasno definisati karijerni pravac i radom na sebi kreirati neophodne veštine da ostvariš svoj sledeći karijerni korak.

KAKO IZGLEDA PROGRAM?

 • 8 individualnih razgovora od 60 minuta u periodu do 3 do 4 meseca
 • Izmedju razgovora dobijaš domaći koji trebaš da uradiš pre sledećeg susreta
 • Elektronski karijerni planer
 • Dobijaš konstantan feedback na svoj lični i profesionalni razvoj
 • Moju potpunu podršku dok traje program putem vibera, emaila, zooma
 • Nakon inidividualnog programa, imaš pristup meni putem emaila zauvek

USPEŠNE PRIČE MOJIH KLIJENTKINJA

Već nekolkiko puta sam pokušala da promenim industriju u kojoj radim, ali svaki pokušaj i savet koji sam dobila bio je bezuspešan. Sa Jovanom sam otkrila potpuno novi svet svojih potencijala i autetičnih opcija za karijeru koja bi me ispunjavala. Nakon što sam shvatila da je moguće i otkrila kako, kroz 2 meseca sam kreirala novo radno mesto u potpuno novoj industriji ( koje je bilo bolje plaćeno). Najviše mi se svidelo što mi je Jovana postavljala pitanja i vodila proces kroz fokus na moje iskustvo i probleme. Ako želite potpuno novu karijeru, koja će vas ispunjavati, Jovana je prava adresa.
Elena
U jeku ispunjenja svojim poslom, shvatila sam da zapravo taj posao nikada i nije bio ispunjenje za mene, već moje roditelje i odlučila sam da istražim sebe. Na prvim sesijama mi nikako nije bilo jasno zašto Jovana insistira rad na mindsetu, uverenjima i strahovima. S jedne strane sam se bojala šta mogu otkriti, a sa druge nisam povezivala sa željenom karijerom. Tek nakon 3. sesije kada se desio veliki "aha" momenat, sve se promenilo. Otkrila sam svoje probleme, razumela gde sam i zbog čega, tako da je celokupan rad na karijeri bio jedna predobra vožnja. Preporučujem ovaj program i rad sa Jovanom, baš zbog mindseta jer ćete otključati mnoge stvari kod sebe.
Kristina
Dugo sam razmišljala koja je moja sledeća stepenica u karijeri i zaista nisam bila sigurna koja je opcija najbolja za mene. Kroz rad sa Jovanom sam shvatila koje su moje kompetence, snage i prednosti. Istraživanjem i otkrivanjem sebe sam ukapirala, koliko stvari samo želim i zapravo predstavljaju neku vrstu hobija za mene. Dok sam sa druge strane uspela da vidim jasno svoj karijerni razvoj i shvatim koliko zapravo želim da vodim svoj tim i na taj način dalje razvijam svoje veštine. Odlučila sam ne samo da tražim poziciju koju zaslužujem, već počnem da pregledavam oglase i zapravo vidim kakve su mi opcija na tržištu. Na kraju tromesečnog rada sa Jovanom, rezultati su bili kao višnja koja stoji na šlagu. Za mene je to bio napredak u firmi, ogromna povišica i nova menadžerska pozicija na kojoj vodim tim od 8 ljudi. Ispunjena karijera koja mi je donela ispunjenje u svim poljima života. Ono što mi je dalje pomoglo kroz rad sa Jovanom je plan razvoja veština i sve ono na čemu treba da radim dalje. Mislim da svi koj imaju neku karijernu konfuziju treba da samo popričaju sa Jovanom, jer će shvatiti svoj potencijal i kako ga pametno iskoristiti na tržištu rada.
Jelena
Odlučila sam se da radim sa Jovanom jer mi se jako svidela uvodna besplatna sesija, gde sam shvatila koliko ne znam pravac kojim želim da idem. Šta smo sve istražili i dokle smo stigli tokom uvodne sesije me je oduševilo i zaintrigiralo u isto vreme. Nikada nisam ni pomislila da moram da radim na stvarima koje smo definisale tokom uvodne sesije. Moja preporuka za rad sa Jovanom je baš zato što smo tokom tri meseca obrađivale 2 velike celine MINDSET i KARIJERNU (NE)JASNOĆU. Rad na mindsetu mi je pomogao da promenim svoja uverenja, rešim se strahova i nesigurnosti. Verujte mi na reč da je Jovana prava osoba za istraživanje mentalnih blokada i rad na istima. Pored razvoja svojih veština, vešto i kreativno smo istraživale moje potencijale, veštine, viziju koja mi pomogla ne samo da shvatim svoju karijernu jasnoću, već i dođem do potpuno nove karijere koja me ispunjava i putem koje zarađujem više. Jovana mi je dodatno pomogla sa pripremom za intervju koji sam doslovno razvalila. Svaka preporuka!!!
Ana

ZAŠTO BAŠ TREBA DA RADIŠ SA MNOM?

Koučing program nije usmeren samo na karijernu jasnoću, već na mindset i neophodne veštine da ostvariš svoj karijerni cilj. Pružam ti podršku dok ne ostvariš svoj karijerni cilj u praksi.

To znači da sam sa tobom 101% u svakom delu procesa. Kada odredimo tvoj karijerni fit, bavimo se tvojim prvim akcionim koracima.

Ja sam Jovana. 

10 godina sam u ljudskim resursima u različitim firmama i kontinentima. Učestovala sam u skaliranju startapa.  Napravila sam na stotine različitih karijernih planova zaposlenih. 

Već 5 godina se bavim profesionalnim koučingom. Kroz moje programe, radionice i webinare je prošlo više od 1000 ljudi. Kroz karijerni inidvidualni koučing mindset program 115+ žena koje su ostvarile karijernu jasnoću, došle do posla koji ih ispunjava i napravile zaokret koji žele.

 

Ja sam  profesionalno sertifikovani Erickson coach po komeptencijama ICF-a. 

NLP Master. 

Points of You. 

Timski high performance coach. 

 

Trenutno pohađam Rapid Transformational Therapy Marise Peer.

 

Kombinacijom svog HR iskustva remote i on site sa koučing kompetencama pomažem ti ne samo da dođeš do karijerne jasnoće, već je pretvoriš u svoju stvarnost. 

Svi moji klijenti su započeli svoju karijernu transformaciju kroz besplatne konsultacije. Zakaži i ti termin koji ti odgovara, da vidimo da li smo fit.