Trening: Prekvalifikuj se

Ne čekaj da ti trenutni poslodavac određuje sudbinu na poslu kojim si ionako nezadovoljna. Pokreni se, preseci i PREKVALIFIKUJ SE na netehničku poziciju u IT.

Start: 14.06.

Cena: 500 eura

Želiš da saznaš više o ulaznim netehničkim pozicijama u IT industriji, kao što su: ljudski resursi, marketing, biznis development, projektni menadžment, scrum master…?

Želiš da razumeš da li možeš da se prekvalifikuješ i da li je IT sektor za tebe?

Upoznaš se s agilnim mindsetom neophodnim za uspešno kreiranje karijerne tranzicije u IT?

Naučiš kako treba da izgleda aplikacija i efikasna strategija potrage za poslom u IT-ju?

Prođeš intervju simulacije i povežeš se sa ekspertima iz IT industrije?

Na treningu ćemo ti usmerenim sadržajem i podrškom pomoći da:

jovana-i-una-sa-laptopom

Razmišljaš o IT industriji jer želiš da radiš, napreduješ u zdravom radnom okruženju i imaš platu koju zaslužuješ, ali osećaš da:

1

Nemaš pojma koje sve prilike postoje

Nisi sigurna koje sve netehničke pozicije postoje i da li imaš neke šanse za posao u ovom sektoru. Kada uzmeš da gledaš oglase za posao, nisu ti jasne pozicije, niti opisi posla.

2

Nemaš znanja za IT

Dolaziš iz drugog okruženja: državne firme ili korporacije. Možda sa ekonomskih, pravnih, prodajnih, pedagoških poslova i misliš da nemaš znanja za poslove u IT industriji, jer je to samo za “najpametnije”.

3

Dobijaš odbijenice, a ne znaš gde grešiš

Ne znaš kako da kreiraš aplikaciju koja će ti obezbediti poziv za intervju. Stalno nešto menjaš na svom CV-ju, ali ti ništa ne donosi rezultate.

4

Si usamljena u procesu karijerne tranzicije

Demotivisala si se, počela da sumnjaš u svoje sposobnosti, veštine i da li je u IT-ju tvoj karijerni put, jer ne znaš gde grešiš, šta i kako da ispraviš.

Odgovore na sve ove nedoumice i dileme ćeš saznati na treningu PREKVALIFIKUJ SE.

Trening PREKVALIFIKUJ SE uključuje:

Pristup platformi

30+ Video lekcija

10+ radnih listova

Uživo 5 Zoom poziva

Pristup lekcijama imaš do 14.08.

Lekcija 1: Uvod u IT industriju

U prvoj lekciji ćeš naučiti ključne reči, pojmove i smernice koji će ti pomoći da shvatiš IT industriju bolje. Kroz IT terminologiju i benefite industrije shvatićeš kako ista funkcioniše i gde se uklapaš najbolje.

Lekcija 2: Agilna industrija, agilni mindset

Razumećeš razliku između agilnog i rigidnog mindseta, kako razvijati emocionalnu agilnost i specifično samopouzdanje za netehničku poziciju u IT-ju.

Lekcija 3: Departmani i ulazne pozicije

Shvatićeš koji sve netehnički departmani postoje, kao i koje su ulazne pozicije tvoja kompetitivna prednost. Svakom lutanju je kraj i ovde počinje kreiranje strategije.

Lekcija 4: Prenosive versus praktične veštine

Identifikovaćeš svoje prenosive veštine i naučiti koje praktične veštine su neophodne za tvoju ulaznu netehničku poziciju.

Lekcija 5: Aplikacija u IT industriji

Saznaćeš kako funkcioniše IT tržište, gde se nalaze skriveni poslovi i kako da se izdvojiš u masi aplikacija.

Kroz uživo Zoom pozive obrađujemo dodatne teme, razjašnjavamo tvoje dileme i nedoumice:

Bonusi:

Preko 100 ljudi je prošlo naše programe. Pogledaj neke od rezultata:

Tamara Kostić

Od Insurance Outsourcinga do HR menadžera

Marija

Od ugostiteljstva do Scrum Mastera

Ovaj trening je za tebe ako:

jovana-i-una-sa-laptopom

Ko smo mi?

jovana

Jovana Minić

Jovana Minić je autorka programa Karijerni fIT i karijerni kouč. U svom desetogodišnjem HR iskustvu imala je priliku da radi sa više od 10 startapova i IT firmi. Kako je često bila sa druge strane zapošljavanja, sprovela je na hiljade intervjua i zaposlila na stotine ljudi, Jovana zna kako da odrediš poziciju koja bi bila baš tvoj fit i šta je potrebno da bi ušla u uži izbor i izdvojila se u moru aplikacija.

una

Una Kasagić

Una Kasagić je master psihologije i agilni mindset kouč. Poseduje više od 5 godina iskustva u HR-u u IT industriji. Intervjuisanje kandidata, procena ličnosti i grupni i individualni agilni mindset koučing su samo neki od oblasti Unine ekspertize. Zato je ona tu za tebe da ti pomogne da se efikasno suočiš sa psihološkim blokadama koje su sastavni deo procesa karijerne tranzicije i da samopouzdano uplivaš u novi identitet.

Trening traje: 14.06 . - 14.08.

Cena: 500 eura

Prijavi se za trening Prekvalifikuj se