Saradnju sa Jovanom sam započela na koučing radionicama, gde sam bila u ulozi učenika. Tu me je uverila u svoja znanja i sposobnosti, svoju neposrednost i otvorenost u pristupu. Ovo naglašavam jer mi je jako važno da sa koučom ostvarim dobru vezu i odnos poverenja. 
 
Tokom koučing ciklusa imale smo sesije na svake dve nedelje, plus dodatni domaći zadaci i sesije na kojima smo proveravali napredak. Ja sam lično jedva cekala svaku sesiju i doživljavala je kao MOJIH sat vremena u kojima ću da naučim nešto novo o sebi, da pomerim svoje granice, nekad i da se rasplačem, da odgovaram na teška pitanja, razmišljam o stvarima o kojima nikad pre nisam mislila, da zamišljam situacije i pravim svoja sigurna sidra. 

SMILJA TOMIĆ

Technical Project Manager

USPEŠNE PRIČE MOJIH KLIJENATA

"Učenje koučinga od Jovane je bilo sjajno iskustvo. S lakoćom prenosi znanje i voli to što radi, i to se vidi. S obzirom da je koučing za mene bio nešto potpuno novo, nisam znala šta da očekujem, ali treninzi su za mene bili toliko vrijedni da mislim da je Jovana uradila odličan posao."
Marija Gobović
Product Owner
"Coaching sa Jovanom mi je pomogao da unapredim profesionalnu strategiju. Jasno sam video cilj i njena upornost postavljanja pitanja tokom coaching-a mi je pomogla da unapredim sopstveni performans. Uz njenu podršku sam uspeo da promenim sebe u aspektima koji su mi bitni na poslovnom planu."
Srđan Budalić
Preduzetnik
e673d-7a64e6_8958b64184d648f293dce676cb52143dmv2_d_5472_3648_s_4_2

“Biznis coaching sa Jovanom mi je pomogao da prepoznam svoje prave vrednosti, unapredim liderske veštine i postignem veću produktivnost na radnom mestu. Preduslov za postizanje ovih rezultata bilo je poverenje koje je Jovana vrlo brzo zadobila s moje strane. Jovana je izuzetno posvećena procesu coachinga, stručna je i ima pozitivan pristup svakoj problematici.”​

Jelena vuković

chief Operational Officer

"Jovana mi je pomogla da shvatim kako da dostignem svoje ciljeve i postignem značajni napredak kada je reč o  javnom nastupu. Jovana ima izuzetno profesionalan i prijateljski pristup u radu sa pojedincem, uz pomoć kojeg je lakše doći do željenih rezutata, te je preporučujem svima koji žele da rade na sebi, unaprede svoje performanse i druge veštine."
Aleksandar Marinkov
Business Analyst
"Coaching sesije sa Jovanom su me inspirisale! Posle svakog razgovora sam uspeo da sagledam različite poslovne situacije i istrajem da napravim promenu. Izuzetan pristup u radu mi je pomogao da se opustim i uživam u procesu. Definisao sam akcione korake koji su mi pomogli da unapredim komunikacijske veštine."
Milan Nikšić
Developer
zarko

Jovana is a very dedicated, highly committed and hardworking person, working with her has been a real satisfaction. Together we have been going through the Coaching Academy, practising Coaching tools and sessions. Our group remained active after the training, so we have been doing numerous excellent Coaching sessions together. Jovana is a great Coach; during the session she uses different tools and systems of methods essential for the activities in our area. Her mild temperament, great communication skills and patience generate additional confidence with each Coachee. I also appreciate the fact that she possesses a lot of creative ideas, tailors her Coaching styles according to the needs of the participant in the conversation. I would recommend Jovana as a great Coach.

Žarko Savić

Sales Development Manager

"Jovana is writing, sharing and helping a lot. Her content is very insightful and rich. She is honest and talks about her ups and downs, her success, but as well failures. She is a great Coach and HR Consultant. Jovana was the first coach that joined me on our MARLEQ global journey and I will always be very thankful for this. Jovana is very professional, initiative and loyal, and it is my great pleasure to talk about her and recommend you for professional and business cooperation."
Milo Radulović
Founder of Marleq
"She is focused and structured person and is very easy to see how she loves and put all her energy in developing any project or initiative she is responsible for. What I liked the most about working with Jovana was the energy around her, always positive and being able to adapt and overcome to the challenges on the way. I would definitely work with her if I would have the chance!"
Karen Corredor
Continous Improvement Manager